Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Bugün
Reklam

Bakan Mehmet Kasapoğlu Akhisarlılara seslendi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, 13.Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Akhisarlılara seslendi.

25 Mayıs 2023 - 16:52
TAKİP ETTAKİP ET

Bakan Mehmet Kasapoğlu Akhisarlılara seslendi
Akhisar Haber NET

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, 13.Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek için Akhisarlılara seslendi.

Manisa’da seçim çalışmalarını sürdüren Bakan Kasapoğlu, Salihli ziyareti ardından Akhisar’da ilk olarak seçim otobüsü içerisinde halkı selamlamasının ardından Akhisar Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde yine seçim otobüsü üzerinden Akhisarlılara seslendi.

Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde kendisini bekleyen Akhisarlılar ile buluşan Bakan Kasapoğlu burada kısa sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. İlk olarak konuşan Cumhur İttifakı partilerinden MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal yaptığı açıklamada “28 Mayıs’ta herkes sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’a mührü basıp Allah’ın izniyle tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Memleketimize cenabı Allah hainlere kötülere bırakmasın inşallah” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Ahmet Sözcüer, halkı selamlayarak 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desek istedi. AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, “2004’de belediyeyi kazandığımızda Belediye Hizmet binamızın balkonundan bir konuşma yapmıştım. Şimdi 2023’deyiz, 14 Mayıs’ta Akhisar olarak Cumhurbaşkanımıza, AK Parti’mize, Cumhur İttifakımıza, çok güçlü bir destek verdiniz. Şimdi önümüzde 28 Mayıs var, Allah’ın izniyle, inşallah bu defa verdiğimiz desteği ötesinde bir destek vermemiz gerekiyor. Şuanda biz kendimizle yarışıyoruz, muhalefet ile yaptığımız bir yarış yok. O yüzden Cumhurbaşkanımızın elini uluslararası camiada güçlendirmek için büyük ve güçlü Türkiye’nin tekrar inşası için hep birlikte Cumhurbaşkanımıza çok daha güçlü büyük bir destek vermemiz gerekiyor. Bakanımız ile birlikte Spor Toto başkanlığından buyana Akhisar’ımıza çok hizmet ettik. Akhisar’a kazandırdığımız bir stadyum var, stadyum bana süper ligi hatırlatıyor, inşallah eksik bıraktığımız tamamlanması gereken işlerimiz var. Bunların hepsini sırasıyla tamamlayacağız. Ama şimdi sizlerden bir ricamız var 28 Mayıs günü sandıklarımıza tek tek sahip çıkarak, eğer sandığa oy kullanmaya gitmeyen kardeşimiz varsa bu defa onların her birini sandığa götürmek olmalıdır. 28 Mayıs’tan sonra yine 29 Mayıs günü hep birlikte meydanlarda olacağız. Allah’ın izniyle büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını hep birlikte gerçekleştireceğiz ve 85 milyon kardeş diyerek bunu yapacağız” dedi.

MHP Manisa 2.sıra Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Biz Türkiye’nin bütün bölgelerinde 30 bin çalışanımızla, Cumhur İttifakı için sahadayız. Adana’da, Mersin’de, İzmir’de, Ankara’da, Manisa’da, Aydın’da, Çanakkale’de Türkiye’nin her yerinde, neden biliyor musunuz? Ben karşı tarafta bu ülkeyi yöneteceklerine inansak yüzde 10 bile fikrimizde onlara karşı bir şey olsa oturur bekleriz, kim kazanmış bakıp arkasından şak şak yaparız devam eder işimize bakarız. Ama bugün konu daha çok ticaret değil, bugün konu daha çok para kazanmak değil, bu gün konu daha fazla büyümek değil bu konu ülke, bugün konu vatandır” dedi.

Daha sonra söz alan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Öncelikle sizleri tebrik ediyorum, Akhisar 14 Mayıs’taki seçimlerde çok şükür Cumhur İttifakına ve tabiî ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok güçlü bir şekilde destek verdiniz. Şimdi 28 Mayıs, 28 Mayıs’ta da şimdi daha fazla destek bekliyoruz. Akhisar’da sandıklara sahip çıkarak ve güçlü bir şekilde irademizi yansıttıktan sonra inanıyorum ki Cumhurbaşkanımız büyük bir farkla ikinci turda Cumhurbaşkanlığını kazanacaktır” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, “Davul başkasının elinde, tokmak başkasının elinde olur mu? Olmaz. Davulu kime verdiniz, Cumhur İttifakına, tokmağı kime vereceksiniz, tabiî ki Recep Tayyip Erdoğan’a. Sandıklara sahip çıkıyoruz, bir oyu bile zayi etmiyoruz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada, “Daha güçlü Akhisar için, Manisa için, daha güçlü daha aydınlık Türkiye için bu yola nasıl baş koyduysak, aynı şekilde sizlerle elele omuz omuza bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz. Son 21 yılda sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda devrimler yaptık.

Tüm odaklara ders verdiniz. Bu dersi 28 Mayıs’ta son vuruşla tüm dünyaya haykıracaksınız. Biz bunu görüyor, biz buna inanıyoruz. Sizlerle birlikte yeni taze bir başlangıç yapacağız. İşte bu gençler için yapacağız. Bu seçimin galibi Türkiye'dir. Bu seçimin galibi 85 milyondur. İnşallah 85 milyon olarak yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Onların gerçek yüzünü gördük. Millete nasıl tepeden baktıklarını gördük. Milletin iradesine olan saygısızlıklarını gördük. Biz hiçbir zaman bu millete tepeden bakmadık. Milletimizin iradesini baş tacı olarak gördük. Bize oy vereni de oy vermeyeni de, bizi seveni de sevmeyeni de milletimizin bir ferdi olarak en güçlü şekilde başımızın üstünde taşımaya hazırız” dedi.

AK Parti 24, 25, 26 ve 27.Dönem Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in de katıldığı miting sonunda Akhisar’da esnafı ziyaret eden Bakan Kasapoğlu daha sonra bir esnafı giderek çorba ikramını kabul etti. Kasapoğlu daha sonra Manisa’ya hareket etti.

https://www.akhisarhaber.net/bakan-mehmet-kasapoglu-akhisarlilara-seslendi/1414/

Bu video 154 defa izlenmiştir..