Bugün

Akhisar Haber Hakkında

Akhisar Haber

Akhisar Haber internet gazeteciliği, 13 Aralık 2003 günü Barış Gezici tarafından kurulmuştur. Akhisar Haber yalnız Cumhuriyet'in, bilimsel ve yaygın anlatımıyla demokrasinin savunucusudur.

"İnsan Hakları ve Temel Özgürlükler Bildirgesi"ni demokrasinin evrensel anayasası olarak benimseyen Akhisar Haber, amaçlarına ancak Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı ve bütünlüğü kapsamında ulaşılacağını temel ilke sayar.

Akhisar Haber İnternet Gazetesi 13 Aralık 2003'den buyana sadece dijital olarak yayın yapmakta ve hiçbir basılı yayını yoktur.


Akhisar Haber, Manisa’nın Akhisar İlçesinde güncel, hızlı ve doğru haberi sunmak için hizmet vermektedir. Doğru kaynaktan alınan gerçek bilgileri hızlı bir şekilde haberleştiren internet haber gazetesi akhisarhaber.net yerel haberlerin yanı sıra Türkiye ve Dünya gündemindeki önemli gelişmeleri de okuyucularına ulaştırıyor.

Akhisar Haber, ayrıca komşu yerleşim merkezleri, Gördes, Soma, Kırkağaç, Gölmarmara, Saruhanlı, Turgutlu, Ahmetli, Salihli, Köprübaşı, Demirci, Alaşehir, Kula, Selendi ve Sarıgöl ilçelerinin yanısıra Manisa il merkezi Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinden de güncel haberleri okuyucularıyla buluşturuyor.

Şehir merkezinde on dört, kırsalda doksan altı mahallesi bulunan Akhisar’ın toplam nüfusu 177 bin 419 kişidir. Akhisar Haber İnternet Haber Gazetesi 13 Aralık 2003 günü Barış Gezici tarafından kurulmuş olup, bugün Pınar Gezici'nin yönetiminde akhisarhaber.net üzerinden yayın hayatına devam etmektedir.


MİSYON

Değer yaratan, izleyici memnuniyeti ve topluma katkıları ile örnek bir kuruluş olarak Türk medya sektöründe; yazılı, görsel, işitsel ve dijital yayın alanlarında öncü kuruluş olmak ve bu konumunu korumak. Dünyaya açık yönetim anlayışı ile Türkiye medya sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer almak.

VİZYON

Kaliteyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen, doğru, tarafsız ve güncel haberler ile toplumu bilgilendiren, eğitici ve öğretici içerikli yayınlar geliştiren ve bunları yaygınlaştıran öncü medya grubu olmak.

Sektördeki tüm yenilikleri takip ederek bu yenilikleri faaliyet alanlarına uygulamak ve topluma ulaşmasını sağlamak.

DEĞERLER

1- İnsana saygılı olmak.
2- Doğruluk ve tarafsızlık.
3- Dürüst, ilkeli ve hukuka saygılı yayın anlayışını sürdürmek.
4- Kişinin ve toplumun haklarına ve özel yaşamına saygılı olmak.
5- Çevreye duyarlı olmak.
6- İzleyicilerimiz için değer yaratmak izleyicilerimizin beklentilerine kaliteli ve istikrarlı yayın anlayışı ile cevap vermek.
7- Çalışanlarımızın kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak ve başarma güdülerini desteklemek için bireysel inisiyatif ve sorumluluk almalarını sağlamak amacı ile, işbirliği ve dayanışmanın hakim olduğu bir çalışma ortamı yaratmak.