Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akhisar Demokrasi Platformu krize yoksulluğa doğanın katledilmesine hayır

Akhisar Demokrasi Platformu krize yoksulluğa doğanın katledilmesine hayır

27 Temmuz 2023 - 18:43
Güncelleme: 27 Temmuz 2023 - 19:00
TAKİP ETTAKİP ET

Akhisar Demokrasi Platformu zamları eleştirdi, doğa katliamını kınadı
Akhisar Haber NET

Akhisar Demokrasi Platformu altında buluşan bir çok sivil toplum örgütü temsilcileri bugün saat 18.00’de toplanarak yapılan zamları eleştirmek ve yine son zamanlarda yaşanan doğa katliamları için yürüyüş ve basın açıklaması yaptı.

Akhisar Demokrasi Platformu adına yapılan basın açıklamasında, 15 Temmuz sonrasında başlayan zamların emekçileri olumsuz etkilediği ve halkın yoksulluğunu artırdığı belirtilerek, hükümetin "Milli Dayanışma Paketi" adı altında yapılan düzenlemelerin gerçek niyetinin halkın üzerine vergiler salmak olduğu ifade edildi. Ayrıca, ekonomik sorunlar nedeniyle emekçi ailelerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığı ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi talep edildi. Özellikle zamların geri çekilmesi ve vergi adaleti sağlanması istendiği belirtildi.

Akhisar Çevre Platformu, Akhisar ovalarında yapılan temizlik çalışmaları ve zeytinliklerin sökülmesine karşı çıkarak çevre konusundaki hassasiyetini vurgularken ayrıca, İkizköy Akbelen'deki ağaç katliamına yönelik eleştirilerde bulurkenkömürlü üretimden vazgeçilmesi gerektiğini savundu.

Bu video 394 defa izlenmiştir..